(+40) 751.019.779

Proprietati

Consultanta obtinere credite bancare

Echipa noastra include specialisti din domeniul bancar care va pot oferi consultanta specializata in vederea pregatirii planurilor de afaceri si a pozitionarii aplicatiei pentru obtinerea unui credit bancar astfel incat sansele de acordare sa fie maximizate.

In trecut membrii echipei noastre erau cei care analizau din perspectiva bancii daca o aplicatie de credit depusa de un client se aproba sau nu - astazi ei va vor ajuta pe dumneavoastra sa ganditi si sa pozitionati propria aplicatie astfel incat sa fiti sigur ca veti avea succes!

Oferim consultanta atat persoanelor fizice care doresc sa obtina un credit bancar, cat si societatilor care doresc sa obtina credite bancare de valoare mai mare si mai complexe, fie ca este vorba de cofinantarea implementarii unui proiect finantat si din fonduri europene, fie ca este vorba de un simplu credit de investitii pentru achizitia unui imobil de o valoare mai mare.

La solicitarea clientului putem pregati intregul plan de afaceri pentru aplicatia pentru obtinerea unui credit bancar, inclusiv proiectille financiare : bilant, cont de profit si piedere, cash-flow pentru perioada de realizare a investitiei. De asemenea putem furniza bancii la cerere orice fel de simulari doreste aceasta despre viitoarea rentabilitate a proiectului de investitii.

Avem o experienta indelungata in lucrul cu majoritatea bancilor din Romania, atat cele straine, cat si cele cu capital autohton, pe care le cunoastem foarte bine, astfel incat in functie de specificul aplicatiei dvs de credit vom sti la care dintre bancile comerciale merita cel mai mult sa aplicam, in functie de politica de creditare a fiecareia, prioritatile de creditare ale ficarei banci ( pe ce domenii de activitate se focuseaza cand isi aleg clientii si concret ce tipuri de proiecte prefera sa finanteze ) si de apetitul de creditare pe care il manifesta in acel moment.

Pe scurt, daca dvs puteti gandi un proiect de investitii profitabil si sustenabil pe termen mediu si lung, noi va maximizam sansele sa il puteti finanta!